Izleti za Tramontanu

Izleti za Tramontanu


U svoju smo ponudu uvrstili i zanimljive izlete na sjeverni dio otoka Cresa, Tramontanu, oazu jedne skoro nedirnute divlje prirode.
 
 
Na raspolaganju su vam različite ture: više ili manje zahtjevne, kraće ili dulje, a svima je zajedničko to da će Vam omogućiti saznanja o lokalnoj tradiciji, povijesti, gastronomiji, bio raznolikosti...
 
Tramontana Outdoor nudi vam raznovrsni sadržaj, avanturu, kvalitetnu organizaciju te mogućnost da svoje interese i želje ostvarite na izletima kreiranim baš za vas na odabranim lokalitetima uz pratnju stručnih vodiča.
 
Cilj je različito organiziranih tura omugućiti posjetiteljima jedinstveno aktivno iskustvo u prirodnom okruženju.
Pa tako , recimo, imate mogućnost doživjeti jedinstveno iskustvo promatranja i fotografiranja zaštićene vrste bjeloglavog supa u njegovom prirodnom okuženju.
A za one željne uzbuđenja u netaknutoj prirodi u ponudi je tura pod nazivom JEEP SAFARI koja će Vam omogućiti obiđite većinom napuštena srednjevjekovna sela i spomenike prirode.
POVIJESNA TURA vraća Vas u u davna vremena u kojima ćete otkriti nekadašnji Beli, Caisole, Caput Insulae - jedno od četiri važna rimska naselja uz Osor (Apsorus), Lubenice (Hibernicia) i Cres (Crepsa, Crexa) dok će Vas tura pod nazivom TAJNE SJEVERA očarati tajanstvenim labirintima, keltskim grobnicama, rimskim građevinama...
Kada posjetite neki otok, grad, mjesto i želite upoznati njegove specifičnosti, svakako se usmjerite i na njegovu gastronomsku ponudu.
TRAMONTANA GASTRO TOUR je idealna tura za sve one koji žele osjetiti mističnu energiju lokalnih legendi, uživati u degiustaciji vina, rakija, meda i domaćih delikatesa.
 
 
 


Ture u ponudi:
 
  • FOTO SUP I PANORAMSKA VOŽNJA (FOTO SAFARI)
  • QUAD & JEEP SAFARI (organizira se na upit)
  • DISCOVERY DIVING
  • "LA PLAŽA"