House Sunshine

Kuća za odmor SUNSHINE kapaciteta 4-6 osoba nalazi se u mjestu Zaglav koje je od Martinšćice udaljeno otprilike 2km.
Obzirom da se objekt nalazi na mirnijoj lokaciji, a istovremeno nedaleko od svih potrebnih sadržaja, idealan je izbor za sve vrste odmora, bilo da dolazite sa obitelji,malom djecom ili prijateljima.
Troškovi završnog čišćenja nisu uključeni u cijenu  te iznose 58 Eura.

Karakteristike

Udaljenosti od
  • Trgovina: 150-250 m
  • Restoran: 150-250 m
  • Poštanski ured: > 500 m
  • Bankomat: > 500 m
  • Ostali sportovi i zabava na vodi: > 500 m
  • Plaža: 150-250 m
  • Centar mjesta: > 500 m
  • Mjenjačnica: 150-250 m
  • Mora: 150-250 m
Napomene
  • Depozit obavezan: 400 Euro

Cjenik

Posebne napomene

Kod dolaska, molimo Vas da odmah predate u agenciji ili domaćinu Vaše osobne dokumente, kako bi se mogao prijaviti Vaš boravak.

U apartman ili sobu možete useliti nakon 16 sati, ukoliko nije drugačije dogovoreno.

Posteljina, troškovi plina, el. energije, vode uključeni su u cijenu. Doručak i ostale dodatne usluge nisu uključene u cijenu i plaćaju se direktno kod domaćina.

Gostima koji u apartmanima borave dulje od jednog tjedna, nakon sedam dana, vlasnici su dužni osigurati čistu posteljinu i ručnike.

Domaćin nije odgovoran za Vašu imovinu.

U apartmane nije dozvoljeno uvoditi kućne ljubimce bez prethodnog dogovora s vlasnicima. Boravak kućnih ljubimaca dodatno se naplaćuje 10 Eura po danu.

U apartmanu nije dopušten boravak i noćenje gostiju koji nisu evidentirani kao gosti apartmana. Za sve posjete potrebno je obavijestiti vlasnika apartmana.

Domaćin nema pravo bez najave ili dopuštenja gosta ulaziti u apartman, osim u iznimnim okolnostima, ako primjete da je ulazak neophodan kako bi se spriječila eventualna šteta.

Na dan odlaska gosti smještajnu jedinicu trebaju napustiti do 10 sati, u suprotnom, biti ćemo prisiljeni naplatiti boravak za taj dan.

U pojedinim sobama i apartmanima postoji mogućnost dodatnih ležajeva, uz nadoplatu, ovisno o vašim potrebama.

Doplata za djecu koja dijele osnovni ležaj sa roditeljima 10 Euro po danu.

Prijava po osobi jednokratno 2,50 Euro

Dodatak za boravak od dva i tri noćenja - 30 %

Dodatak za boravak od jedne noći - 50%

Boravišna pristojba je uključena u cijenu, ako nije drugačije naznačeno.

Gostu koji se ne pridržava kućnog reda i remeti mir, te namjerno ili nehotice počini kvar bezuvjetno će se otkazati smještaj i morati će domaćinu nadoknaditi štetu.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.